Beykoz Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe
Poyraz Mah. Dalga Sok. No3 Poyrazköy / Beykoz

VİZYON

Bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş, gelişmeler yakından takip edilerek alana yönelik başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulayarak; tüm özel gereksinimli çocukların dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır.

MİSYON

Misyonumuz,Anayasamızın 42. maddesinde yer alan “Hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz” ilkesinden yola çıkarak tüm özel gereksinimli bireylere eğitim ve öğretim vermek,öğrencilerimizin mümkün olan en üst seviyede bağımsız yaşamalarına katkı sağlamak, özel gereksinimli bireylere yaş grupları ve performansları doğrultusunda, ihtiyaca yönelik gerekli birimleri oluşturmak ve yapılan düzenlemelerle mesleki eğitim sürecini de tamamlayan bireyleri tüketici kimliğinden sıyrılmış, meslek sahibi üretken bireyler olarak toplumsal rollerini almalarına yardımcı olmaktır.

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

09.20-14.30

Öğrencilerimiz servis hizmetinden ücretsiz faydalanmaktadır.

Okulumuz Beykoz ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.

Poyraz Mah. Dalga Sok. No3 Poyrazköy / Beykoz